BLOEMEN VOOR EEN WAARDIG AFSCHEID

 
Bij het verliezen van een dierbare komen emoties kijken die soms moeilijk te verwoorden zijn. Bloemen kunnen vertolkers zijn van die emoties.
 
NEEM UW TIJD
Bij Bloemisterij Fleurina kunt u rustig de tijd nemen om bloemen te kiezen die passen bij uw dierbare. De praktische kant, zoals het tijdig bezorgen, verzorgen wij voor u.
 
DOE WAT GOED VOELT
Onderstaand vindt u een selectie van bloemwerk dat past bij een afscheidsmoment. Wij raden u aan even de tijd te nemen om deze te bekijken. U zult merken dat sommige bloemen u meteen aanspreken. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling via onze webshop direct te plaatsen. U bent echter ook van harte welkom bij Fleurina. Als Fleurop bloemist kunnen wij u het boek Zoals je was aanbieden. Dit boek toont op ingetogen wijze de mooie mogelijkheden op het gebied van rouwbloemwerk. Zo kunnen wij persoonlijke items voor u verwerken in een arrangement of bloemstukken in speciale vormen ontwerpen. Deel uw wensen met ons, dan kunnen wij voor gedenkwaardig bloemwerk zorgen.
BEL GERUST
 
Wij vergemakkelijken het proces van bloemwerk kiezen voor het afscheidsmoment graag voor u. Heeft u vragen? Bel gerust 0342-473311